Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Tornen les visites teatralitzades al Palau del Consell amb motiu de la Diada de les Illes Balears

Tornen les visites teatralitzades al Palau del Consell amb motiu de la Diada de les Illes Balears

(29/02/2020)

La institució insular també ha organitzat jornades de portes obertes i visites guiades al Teatre Principal i Museu de Mallorca

Després de l’èxit aconseguit en la primera edició de visites teatralitzades al Palau del Consell en el marc de la Diada de Mallorca, la institució insular ha decidit repetir l’experiència i tornar a obrir les portes de la seva seu, aquesta vegada, amb motiu de la celebració de la Diada de les Illes Balears.

La presidenta del Consell, Catalina Cladera, va assistir ahir horabaixa a la primera d’aquestes visites teatralitzades, durant les quals el públic assistent coneix els racons més secrets i el patrimoni d’aquest edifici singular mentre acompanya els protagonistes de l’obra durant les seves peripècies.

Les rutes teatralitzades “Mans Enlaire” varen esgotar entrades en les primeres hores d’inscripció. A càrrec de la companyia Ovnipresents, tenen una durada de 45 minuts, són gratuïtes, van destinades al públic familiar i es representaran fins al diumenge.

A més d’aquest espectacle a la seu principal de la institució insular, el Consell de Mallorca també ha organitzat per aquest cap de setmana visites guiades al Teatre Principal i al Museu de Mallorca, així com una jornada de portes obertes a Raixa.

El Consell de Mallorca també tendrà representació en els actes oficials de la Diada de les Illes Balears, amb l’assistència de la presidenta Cladera i membres de l’equip de govern i de la corporació insular a l’acte de lliurament dels Premis Ramon Llull i Medalla d’Or de la Comunitat Autònoma avui horabaixa a la Llotja i a l’acte oficial de la Diada, demà diumenge, al Parlament.