Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Tim Easton & Toni Monserrat, al cicle Concerts a la Petita

Tim Easton & Toni Monserrat, al cicle Concerts a la Petita

(14/11/2016)

El cicle Concerts a la Petita viurà el proper dimecres 16 de novembre un nou episodi amb el recital que oferiran el nord-americà Tim Easton i el santanyiner Toni Monserrat.

Aquest concert, explica el seu promotor Joan Andreu, de la productora Pecan Pie, “ens dóna l’oportunitat de veure un concert conjunt, on no hi haurà teloner i principal, on Toni Monserrat i la seva banda tocaran amb en Tim Easton enllaçant temes d’un i de l’altre”.

 

La relació entre Easton i Monserrat ve de lluny. El 2012, en la darrera actuació que va fer el cantautor de Nashville a Mallorca, Toni Monserrat i la seva banda van obrir el concert, i, també, van obrir una relació artística i de col·laboració professional entre els dos músics.

 

Mes tard, Easton va participar al primer disc de la banda Toni Monserrat Inc. cantant i tocant la guitarra al tema 38 Bucks que donà nom al disc. L’hivern de 2014, Monserrat va passar un mes viatjant pels Estats Units i part d’aquest temps va viure a la casa de Tim Easton a Nashville cimentant encara més aquesta amistat i sintonia artística.

 

Les darreres setmanes, Toni Monserrat (guitarra i veu), Felip Sánchez (baix), Sergi Tomás (bateria) i Jaume Amengual (teclats) ha estat assajant els temes de Tim Easton i el mateix Easton ha arribat a Mallorca uns dies abans per assajar amb la banda i acabar de fermar un show conjunt que es veurà únicament el proper dia 16 de novembre, dins el cicle Concerts a la Petita del Teatre Principal.

 

El cicle Concerts a la Petita continuarà el proper dimarts 29 de novembre amb el concert que oferirà el duet Donallop.