Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Sostenibilitat i Medi Ambient col·laborarà amb associacions ciutadanes davant l'emergència climàtica

Sostenibilitat i Medi Ambient col·laborarà amb associacions ciutadanes davant l'emergència climàtica

(05/11/2019)

La consellera Aurora Ribot ha compartit amb els representants d'Aliança Emergència Climàtica la preocupació pels efectes del canvi climàtic a Mallorca


Membres de Greenpeace, Fridays For Future i Extinction Rebellion, organitzacions incloses en la Alicança Emergència Climàtica, han fet arribar avui a la consellera Ribot les seves propostes en la lluita contra el canvi climàtic

"Hem d'aconseguir la participació de tota la ciutadania en les mesures per pal•liar i mitigar els efectes del canvi climàtic" ha assegurat la consellera Ribot.

Evitar el malbaratament energètic i desenvolupar els objectius 2030 per la sostenibilitat uneixen al departament i associacions ecologistes i socials. Sostenibilitat i medi ambient ha garantit la seva col·laboració per fer extensives totes les mesures contra el canvi climàtic dins les seves competències.

Ribot ha recordat que s'està tancant el cercle de matèria orgànica a l'illa. També està en marxa la creació d'un equip de suport tècnic als ajuntaments en matèria de separació i recollida de la fracció orgànica.