Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Sineu ja ‘repensa Mallorca’

Sineu ja ‘repensa Mallorca’

(28/01/2016)

Miquel Ensenyat i Joan Font han visitat avui el municipi del Pla de Mallorca per tal de presentar la campanya de participació ciutadana ‘Repensem Mallorca’.

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, acompanyat de Joan Font, conseller de Desenvolupament Local, ha visitat avui el municipi de Sineu en el marc de la campanya de participació ciutadana ‘Repensem Mallorca’, iniciada fa uns mesos per part de la institució insular. La visita també ha servit per conèixer de primera mà les necessitats del municipi.

 

El seu batle, Josep Oliver, ha agraït la visita als membres del Consell, al mateix temps que els ha exposat les mancances que té el municipi del Pla de Mallorca, entre les quals ha fet especial referència a la necessitat de millorar alguns trams de la carretera vella Petra-Sineu.

 

Posteriorment, el president insular i el conseller de Desenvolupament Local s’han reunit amb unes 25 associacions i entitats locals per tal de presentar la campanya ‘Repensem Mallorca’, així com també per recollir les seves aportacions i conèixer les seves necessitats actuals que els impedeixen tirar endavant els seus projectes i activitats.

 

El director insular de Participació Ciutadana i Joventut, Jaume Alzamora, la directora insular d’Emergències, Paola van Gent, la secretària tècnica del Departament de Desenvolupament Local, Antònia Malagrava, i la cap de gabinet del president, Catalina Socies, també han assistit a la visita.