Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere S’obre el període per proposar o donar suport a un premi o distinció d’honor del Consell de Mallorca 2019

S’obre el període per proposar o donar suport a un premi o distinció d’honor del Consell de Mallorca 2019

(05/02/2019)

Des del Departament de Participació Ciutadana i Presidència, es vol fomentar la participació activa de la ciutadania a l’hora de decidir quines persones o entitats seran les escollides per rebre un premi Jaume II o una medalla d’honor i gratitud de l’illa de Mallorca o la distinció de fill o filla predilectes i/o adoptius.

Per poder-ho fer s'ha d'accedir a la plana web www.entretothom.net i registrar-se. Un cop feta aquesta passa obligatòria, la persona usuària haurà d'entrar a l'apartat de Debats. Premis i distincions d’honor, i redactar la seva proposta. També es podrà donar suport a altres candidatures sumant més arguments o simplemente votant-la. La quantitat i qualitat dels arguments serà decisiva a l’hora de decidir els premis.


Coincidint amb l’aniversari de la constitució del Consell de Mallorca, el 24 d’abril, la institució insular celebra l’acte institucional de lliurament d’honors i distincions. Una data significativa que el Consell commemora amb el lliurament d’aquestes distincions a persones i institucions que han treballat de valent pels valors i pel benestar de la ciutadania de Mallorca o bé han fet arribar el nom de l’illa arreu del món.

 

Per a que tothom que vulgui pugui participar i la bretxa digital no sigui un problema, també es poden fer candidatures de manera presencial, fent la proposta per escrit i adreçar-la a la direcció insular de Participació Ciutadana.

 

Un cop s'hagin recollit totes les propostes, la Junta de Portaveus, on hi estan representats tots els grups polítics prendrà la decisió sobre les candidatures als premis i distincions tenint en compte les propostes i també altres opcions.