Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Visita i reunió de la presidenta del Consell amb el batle de Banyalbufar

Visita i reunió de la presidenta del Consell amb el batle de Banyalbufar

(11/01/2022)

Catalina Cladera i Mateu Ferrà han visitat l'edifici que l'ajuntament ha adquirit amb finançament del Consell i que es convertirà en centre multifuncional

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, s'ha desplaçat avui a Banyalbufar, a on ha mantingut una reunió amb el batle, Mateu Ferrà. Es tracta d'una visita emmarcada en la ronda de contactes periòdics de la presidenta de la institució insular per fer seguiment dels projectes municipals finançats pel Consell, així com detectar les principals necessitats que expressen els batles i batlesses i equips de govern local.

"L'impacte que tenen les inversions del Consell en els municipis més petits com és el cas de Banyalbufar és molt destacable ja que els permet no només reactivar l'economia local sinó millorar la vida dels seus residents i visitants" ha expressat la presidenta Cladera durant la visita.

Un exemple són la compra d'un edifici per part de l'ajuntament que es convertirà en centre polivalent i que allotjarà la biblioteca municipal o les obres per fer accessible i eliminar barreres arquitectòniques tant a l'edifici adquirit com a l'aparcament públic, dues inversions públiques finançades per Consell dins el Pla d'Inversió de Competències Municipals, que a Banyalbufar s'ha traduït en una aportació de fins a 495.000 € per als anys 2020 i 2021.

"A més d'aquest pla i d'altres convocatòries ordinàries del Consell, tenim altres possibilitats d'invertir al municipi a través de fons europeus, des de l'Oficina de Fons Europeus del Consell i que està a disposició dels ajuntaments, i també mitjançant el Consorci de borsa de places turístiques que gestionarà el Consell", ha expressat Cladera, després de la reunió amb el batle. Mateu Ferrà s'ha mostrat satisfet amb la trobada perquè ha servit per avançar en alguns projectes relacionats amb el foment del turisme sostenible, "un turisme alternatiu com és el senderisme que aquí a Banyalbufar ens ajuden a mantenir l'economia local", ha dit. A la reunió també ha assistit Leonor Bosch, tinent de batle i regidora de Benestar Social i Igualtat, Joventut, Cultura, Patrimoni, Turisme, Festes i Informació a la ciutadania.

Vídeos

visita banyalbufar