Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Reunió de la presidenta Cladera amb els portaveus del Pi i Vox al Consell

Reunió de la presidenta Cladera amb els portaveus del Pi i Vox al Consell

(27/04/2020)

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, s’ha reunit avui amb la portaveu de El Pi a la institució insular, Xisca Mora, i el portaveu de Vox, Pedro Bestard, seguint amb la ronda de contactes que va iniciar divendres passat amb els grups de l’oposició.

En la reunió Cladera ha oferit als portaveus d’aquestes formacions integrar-se a l’equip de feina per a la reactivació econòmica i social a Mallorca, tal com va fer amb el Partit Popular i Ciutadans la setmana passada, en les reunions mantingudes amb Llorenç Galmés i Beatriz Camiña. La Presidenta ha tornat a proposar a l’oposició constituir un grup de feina per arribar a un gran acord amb mesures socials i econòmiques, al mateix temps que ha agraït la disposició dels grups participar amb propostes per a la fase de reactivació.

Aquestes reunions s’emmarquen en la roda de contactes de la presidenta del Consell amb els agents socials, econòmics i formacions polítiques, per avançar de manera conjunta un pla de mesures socials i econòmiques per Mallorca.

La primera reunió convocada per la presidenta va ser el dia 6 d’abril amb representants dels agents empresarials i sindicats i la seguiren reunions amb el sector del comerç i l’artesania, el sector primari, el turístic, de la construcció, transport, medi ambient, esports i la indústria cultural.