Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Prorrogada l'exposició "Ramon Llull, 700 anys de Missió" a la Capella de la Misericòrdia

Prorrogada l'exposició "Ramon Llull, 700 anys de Missió" a la Capella de la Misericòrdia

(03/02/2017)

L'exposició que recorre la vida i obra del filòsof i beat es podrà visitar fins el 24 de febrer al Centre Cultural la Misericòrdia. Una mostra que aprofundeix a través de textos, imatges i figures el projecte de predicació als infidels, el procés de formació, els viatges i l'obra escrita que ens ha llegat Ramon Llull.

Organitzada pel Bisbat de Mallorca, amb la col·laboració del Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca, l'exposició "Ramon Llull, 700 anys de Missió" amplia la seva presència a la Capella de la Misericòrdia fins a finals del mes de febrer.

 

Inaugurada a Roma el 5 d'octubre de 2016, en motiu de l'Any Llull, la mostra recull la universalitat del treball de l'insigne filòsof mallorquí, el record i l'exemple del qual han perdurat al llarg dels segles, encara que no sempre d'una manera explícita. Els múltiples aspectes de la personalitat de Ramon Llull donaren lloc a una tradició que va ser interpretada des de perspectives molt diverses pels moviments culturals de cada moment. I els seus escrits serveixen d'estímul i punt de referència en el diàleg entre religions.

 

La vida eremítica de Llull, els seus escrits místics, l'acció missionera...prenen forma a través d'obres de diferents disciplines artístiques, creades expressament per a l'ocasió.