Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Promoció de Mallorca com a destinació segura en els establiments d’allotjaments de l’illa

Promoció de Mallorca com a destinació segura en els establiments d’allotjaments de l’illa

(19/08/2021)

El Consell de Mallorca, a través de la Fundació Mallorca Turisme, ha posat en marxa aquests mesos d’estiu un conjunt d’accions per tal de reforçar la promoció de Mallorca com a destinació segura en els mateixos establiments d’allotjament. 

Per això, s'ha sol•licitat la col•laboració de la totalitat de l'entramat turístic de l'illa, tant del sector públic com del privat. D’aquesta manera, s’ha treballat conjuntament amb les principals patronals, com FEHM o Habtur, a les quals se’ls ha enviat material explicatiu així com tot tipus d’elements informatius de difusió per als seus clients. Aquest material es troba tant en format online com en cartelleria física o marxandatge, ja que, per exemple, s’han distribuït uns imants de nevera especialment dissenyats per a instal•lar en els habitatges de lloguer de vacances. 

Aquest material porta el lema: «Sentiu-vos segur. Gràcies per actuar de forma responsable» (Feel free and safe. Thanks for acting responsibly), amb el qual es vol compartir amb el visitant l'acollida i la invitació a contribuir entre tots a continuar sent una destinació fiable.

L’objectiu de tot el material explicatiu distribuït és donar a conèixer totes les eines desenvolupades dintre de l’estratègia de Turisme del Consell per consolidar Mallorca com a marca turística segura.

 

#MallorcaSafeTourism

Emmarcades en la campanya global #MallorcaSafeTourism, es poden trobar les dues  eines informatives principals: l’APP Platges de Mallorca i la web www.mallorcaturismosegur.com.

Aquesta campanya s'ha difós prèviament -i es continua difonent- a través de tots els canals de comunicació, xarxes socials incloses, a fi d’arribar als mitjans i sector turístic dels nostres principals emissors: Espanya, Alemanya, Països Nòrdics i Regne Unit.