Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Primera reunió de coordinació per la celebració de la festa de l'Estendard i la Diada de Mallorca

Primera reunió de coordinació per la celebració de la festa de l'Estendard i la Diada de Mallorca

(21/07/2017)

El Consell de Mallorca i l’Ajuntament de Palma s’han reunit avui per coordinar els actes de cada institució pel 31 de desembre, coincidint la festa de l’Estendard i la Diada de Mallorca.

A la reunió han assistit per part del Consell, el vicepresident segon i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado; el director insular de Relacions Institucionals i Presidència, Marc Herrera; el conseller electe Lluís Apesteguia i el cap de protocol, Antoni Salom. Per part de l’Ajuntament de Palma han assistit, el regidor de Cultura, Patrimoni, Memòria Històricai Política Lingüística, Llorenç Carrió; la cap del Gabinet de Protocol, Montse Puyalto i Bartomeu Bestard, cronista de la Ciutat.

Amb aquesta reunió, el Consell de Mallorca i Ajuntament de Palma pretenen crear sinèrgies i coordinar-se interinstitucionalment per tal d’aconseguir que la festa de l'Estendard i la Diada de Mallorca tinguin el seu espai.

Dins del procés s’ha tingut en compte al cronista de Ciutat, Bartomeu Bestard, que ha posat damunt la taula les experiències passades dins la història de Mallorca, quan la festa de l’Estendard era una celebració de tota l’illa.