Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Primera Lliga Challenge Duatló Cross Es Pla

Primera Lliga Challenge Duatló Cross Es Pla

(05/09/2015)

Neix la Challenge Duatló Cross Es Pla amb l'objectiu d'impulsar la modalitat del duatló cross al Pla de Mallorca.

La primera edició de la Challenge Duatló Cross Es Pla s'ha presentat aquesta setmana amb l'objectiu d'impulsar la modalitat del duatló cross al Pla de Mallorca. I es farà mitjançant la creació d'una lliga de quatre proves: el 20 de setembre a Costitx, seguida del 31 d'octubre a Lloret de Vistalegre, el 15 de novembre a Llubí, per finalitzar la competició el 13 de desembre al municipi de Montuïri.

A l'acte de presentació, realitzat a l'Observatori Astronòmic de Mallorca, ha assistit la directora insular d'Esports, Margalida Portells, al costat dels representants de les entitats organitzadores: Joan Horrach, exciclista professional i Abilio García, president de la Federació de Triatló de les Illes Balears.

La Challenge Duatló Cross Es Pla neix de la iniciativa de les entitats Dimonis de Son Ganxó de Costitx, Penya Blaugrana Llubí, Club Ciclista Lloret de Vistalegre i Club Triatló Montuïri, organitzadors de diferents duatlons durant les darreres temporades i que ara han decidit unir esforços per revitalitzar el duatló cross a Mallorca.

Les inscripcions es fan a través de www.elitechip.net en format lliga o individualment a cada esdeveniment.