Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Presentada la quarta edició del Memorial Toni Cerdà al Palma Arena

Presentada la quarta edició del Memorial Toni Cerdà al Palma Arena

(15/03/2017)

El velòdrom del Palma Arena tornarà a acollir el pròxim diumenge 19 de març, la quarta edició del Memorial Toni Cerdà, una de les competicions de ciclisme en pista més especials de la programació anual.

Aquest migdia, la directora insular d’Esports del Consell de Mallorca, Margalida Portells, ha assistit a la presentació del programa d’activitats d’aquesta prova que es realitza des de fa quatre anys en record al campió ciclista, entrenador i seleccionador d'Algaida, Toni Cerdà.

 

“És un orgull per a la Direcció Insular d’Esports poder col·laborar en aquests tipus d’esveneniments que tenen tanta repercussió sobretot entre els més joves, els esportistes de base, que poden gaudir d’un torneig amb professionals de primer nivell”, ha apuntat Portells. A l'acte també han participat el director general d’Esports del Govern, Carles Gonyalons, Joan Llaneras, director del Palma Arena, Norbey Andrade, organitzador del campionat, i Xavier Bonnín, president de la Federació Balear de Ciclisme.

 

Així, la competició es desenvoluparà entre les 15:30 i les 20:05 hores aquest diumenge, 19 de març, amb les modalitats de Scratch, Danesa, Puntuació i Keirin i comptarà amb la participació de la Selecció Espanyola de Pista, així com també del combinat d'Irlanda, entre molts altres. A més, la Direcció Insular d’Esports oferirà activitats lúdiques i esportives per als més petits.