Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Presentada la ‘Marxa des Güell a Lluc a peu 2016’

Presentada la ‘Marxa des Güell a Lluc a peu 2016’

(01/08/2016)

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, ha assistit avui a l’acte de presentació de la tradicional marxa la qual tendrà lloc el proper dissabte 13 d’agost.

El Centre de Cultura de Sa Nostra ha estat avui l’escenari de la presentació de la 43a edició de la ‘Marxa des Güell a Lluc a peu 2016’, que tendrà lloc el proper dissabte 13 d’agost. A l’acte també hi ha assistit el president del Grup Güell, Pep Egea, el seu president fundador, Tolo Güell, i el director de relacions institucionals de BMN-SaNostra, Jordi Mulet.

 

Ensenyat ha destacat que “la marxa a Lluc a Peu és un símbol del que hem de ser com a poble, perquè tant és d'on venim, si hem nascut aquí o no, si parlem una llengua o una altra, si som de dretes o d'esquerres, tots pujam a Lluc i compartim un camí".

 

Per la seva part, Pep Egea ha agraït al Consell de Mallorca la seva aportació econòmica i tècnica que han permès fer possible una vegada més la tradicional marxa a Lluc a peu. En aquest sentit, des de la institució insular s’ha fet una aportació de 17.690 euros. A més, des del Departament de Desenvolupament Local s’ha donat un cop de mà en coordinar les diferents administracions implicades per tal de que la seguretat sigui la correcta, així com també en l’elaboració del Pla d’Autoprotecció.

 

La marxa és gratuïta i els interessats en participar-hi podran inscriure’s presencialment, a partir de demà i fins al dia de la sortida, a la Plaça Güell, Decathlon Marratxí i Decathlon Son Moix, així com també a través de la pàgina web de l'organització www.desguellallucapeu.es.