Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Política Lingüística ha enviat 150.000 adhesius de la campanya "Uep!"

Política Lingüística ha enviat 150.000 adhesius de la campanya "Uep!"

(28/04/2020)

Servei de Normalització Lingüística del Consell de Mallorca ha tancat la campanya d'aquests dies de confinament i ja treballa en pròximes edicions

El Servei de Normalització Lingüística de la dirección insular de Política Lingüística ha tancat la campanya "Uep!" amb 150.000 adhesius enviats aquests dies de confinament. Les demandes, sobretot, han provingut de Mallorca, de Menorca i d'Eivissa, i d'altres terres de parla catalana. També, hi ha hagut sol·licituds des d'Anglaterra, Irlanda, Alemanya, Suècia, Argentina, Xile...

La campanya d'adhesius de whatsapp "Uep!" es va posar en marxa dia 6 i es va tancar el 16 d'abril per mitjà de les xarxes socials de Llengua Mallorca, després de la gran acollida de la campanya “Per Nadal, molts d’anys!”. Aquesta edició d'abril s'han superat totes les expectatives perquè gairebé s'ha duplicat la demanda i s'han enviat al voltant de 2.500 missatges amb els adhesius, mil més que l'edició nadalenca.

L’objectiu de la campanya “Uep!” era que tothom pugués interactuar a WhatsApp en català de manera desenfadada i amb expressions que fossin pròximes i familiars. Per aconseguir-ho, es va posar a l’abast de tothom una seixantena d’adhesius que es podien rebre de manera gratuïta si s’enviava un missatge de WhatsApp al telèfon 660 427 572 i s’hi indicava el sistema operatiu del mòbil: Android o iOS. La línia es va col·lapsar diverses vegades per la gran demanda que varen tenir els adhesius.

El Servei de Normalització Lingüística ja treballa en futures campanyes de dinamització lingüística a les xarxes socials.