Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Obertes les inscripcions a la cimera de destinacions sostenibles que es durà a terme a Mallorca 

Obertes les inscripcions a la cimera de destinacions sostenibles que es durà a terme a Mallorca 

(01/03/2022)

La trobada, coorganitzada entre el Consell de Mallorca i l'Organització Mundial del Turisme es durà a terme els dies 7 i 8 d'abril. Prèviament, el 6 d'abril, l'illa acollirà una reunió de treball dels observatoris de turisme sostenible de la xarxa de l’OMT

La «Cimera de Destinacions Sostenibles. Liderant la Transformació», que organitza la Fundació Mallorca Turisme del Consell de Mallorca en coordinació amb l'Organització Mundial del Turisme, ha obert ja el període d'inscripcions a través de mallorcasustainablesummit.com

La trobada es durà a terme els dies 7 i 8 d'abril al Palau de Congressos de Palma. Prèviament, el dia 6 d'abril, l'illa acollirà també una reunió de treball de tots els observatoris de turisme sostenible de l’OMT. L'assistència podrà ser presencial o en línia.

Els continguts a tractar es distribueixen en quatre eixos temàtics principals: aigua, residus sòlids, economia circular i anàlisi de dades per a la presa de decisions en clau sostenible.

Referent en sostenibilitat

Aquest conjunt d'accions pretén establir fòrums de trobada, intercanvi i connexió entre totes aquelles iniciatives que s'estan duent a terme i són referents veritables per a promoure la sostenibilitat ambiental, social i econòmica a qualsevol punt del planeta.

La finalitat és establir sinergies i liderar de manera conjunta i coordinada una transformació real. La cimera comptarà amb agents clau del sector turístic, periodistes i acadèmics, així com amb tots aquells impulsors de mesures que, des del seu entorn més pròxim, estan contribuint a un canvi real.

La «Cimera de Destinacions Sostenibles. Liderant la Transformació» consistirà en dues jornades de treball basades en temes alineats amb l'acord de Glasgow, els Objectius de Desenvolupament Sostenible, el pla d'Acció de l’OMT i l'estratègia del Consell de Mallorca i de la Fundació Mallorca Turisme, ens responsable de promoure el turisme a l'illa.