Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Oberta la convocatòria als I Premis Economia Circular a Mallorca

Oberta la convocatòria als I Premis Economia Circular a Mallorca

(24/01/2019)

El Departament de Medi Ambient, amb la col·laboració de Tirme, ha obert el termini per presentar-se als I Premis d’Economia Circular a Mallorca que es divideixen en tres categories: persones físiques, entitats públiques o privades i organitzacions sense ànim de lucre.

 

La finalitat d’aquest concurs és fomentar l’emprenedoria entre els diferents sectors i estimular la creativitat, identificar projectes executats o per executar, visibilitzar oportunitats de negoci innovadores i donar a conèixer idees, de manera que puguin contribuir a la consecució a Mallorca dels objectius del Paquet d’Economia Circular promogut per la Unió Europea.

 

Les bases del concurs, que es poden trobar a la web del Consell, determinen els percentatges que es tendran en compte per puntuar les candidatures segons els foments de l’economia circular, l’impacte en la societat i en la cura del medi ambient, la viabilitat de la implantació i la innovació i originalitat. Només es valoraran projectes que puguin ser aplicats a Mallorca.

 

Totes les persones o entitats que vulguin participar poden registrar les seves propostes al Consell de Mallorca fins dia 28 de febrer. Els projectes guanyadors es donaran a conèixer durant un acte dia 12 de març on se’ls entregarà un guardó i una matrícula gratuïta per un Màster de gestió i Enginyeria Ambiental a la UIB.

 

La consellera de Medi Ambient, Sandra Espeja, va anunciar la convocatòria d’aquests premis durant la clausura de les I Jornades Economia Circular a Mallorca celebrades el passat 15 de gener a les que hi participaren prop de 200 persones de diferents sectors.