Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Nous tallers intensius de català i de llenguatge no sexista

Nous tallers intensius de català i de llenguatge no sexista

(18/05/2018)

El Departament de Participació Ciutadana i Presidència, a través de la direcció insular de Política Lingüística, ha posat en marxa tallers de llengua catalana adreçats al personal funcionari. Aquests tallers seran de reforç del nivell C1 i LA (llenguatge administratiu), així com de llenguatge no sexista.

Per primera vegada, s’han impulsat tallers intensius de llengua catalana. Els tallers, que s’adrecen tant al personal de Consell de Mallorca com als dels ajuntaments, compten amb la col·laboració de Departament de Desenvolupament Local i del Servei de Formació del Consell.


Els tallers de nivell de C1 de català i d’LA ja han començat i s’impartiran al llarg d’enguany, el proper tendrà lloc els dies 14, 21, 28 de maig. Aquests tallers tenen per objectiu reforçar els coneixements dels alumnes que s’estiguin preparant les proves de català de l’EBAP i de la Direcció General de Política Lingüística de Govern.


A més, després de l’èxit dels tallers de llenguatge no sexista impartits l’any passat, el Departament de Participació Ciutadana i Presidència, ha decidit repetir l’experiència amb una primera jornada el proper 12 de juny, al Centre Cultural la Misericòrdia, de 12 h a 15 h i de 16 h a 18 h, que serà per al personal del Consell de Mallorca. I, més endavant, es faran més jornades de llenguatge no sexista que s’impartiran també per al personal dels ajuntaments de Mallorca.