Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Nomenament dels nous càrrecs del Departament de Transició, Turisme i Esports del Consell de Mallorca

Nomenament dels nous càrrecs del Departament de Transició, Turisme i Esports del Consell de Mallorca

(13/01/2022)

El fins ara secretari tècnic del Departament, Joan Gaspar Vallori, assumeix el lideratge de la nova direcció insular. Maria Bel Llinàs el substitueix a la Secretaria Tècnica.

El Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) publica avui el nomenament dels nous càrrecs del Departament de Transició, Turisme i Esports del Consell de Mallorca, després que aquesta institució hagi assumit competències noves en Turisme i hagi creat la Direcció Insular de Transició i Ordenació Turística. 

Així, qui fins ara ha estat el secretari tècnic del Departament, Joan Gaspar Vallori, passa a ser director insular de Transició i Ordenació Turística, des d’on s’encarregarà de dues àrees en què ja ha estat implicat en els darrers anys: la posada en marxa de l’Observatori de Turisme Sostenible i la gestió dels projectes propis del Consell en l’àmbit turístic que es desenvoluparan amb fons europeus Next Generation. 

Així mateix, Vallori (Alcúdia, 1984) gestionarà les competències d’ordenació turística, com ara el registre insular d’empreses turístiques, l’activitat inspectora o les activitats administratives i de gestió relatives a la Llei de turisme.

Per la seva banda, Maria Bel Llinàs (Artà, 1993) assumirà la Secretaria Tècnica del Departament de Transició, Turisme i Esports. Graduada en dret per la Universitat de les Illes Balears, ha exercit d’advocada en un despatx professional de Palma i, més recentment, ha treballat en el Gabinet de la Delegació del Govern a les Illes Balears (2019-2022).