Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Millores a l’espai urbà de Cas Capità de Marratxí gràcies a la col·laboració del Consell de Mallorca

Millores a l’espai urbà de Cas Capità de Marratxí gràcies a la col·laboració del Consell de Mallorca

(15/03/2021)

El conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, i el batle de Marratxí, Miquel Cabot, han visitat la zona de Cas Capità del municipi, on s'han duit a terme actuacions de millora gràcies al finançament del Consell de Mallorca a través del Pla d'ajudes per a obres i serveis de competència municipal. 

Els han acompanyat Joan Francesc Canyelles, primer tinent de batle, Neus Serra, segona tinent de batle, i Miquel Lluís Mestre, director insular de Suport i Gestió Municipal.

El Pla d'Embelliment de Cas Capità ha aportat solució a l'estat deficient de la pavimentació de la zona, a la manca d'accessibilitat i als problemes d'aparcament. La majoria d'actuacions s'han fet a l'avinguda Gabriel Alomar, però també hi ha hagut intervencions menors per millorar les voravies a altres carrers propers. 

La finalitat d'aquesta reforma era millorar l'espai urbà de Marratxí, així com aconseguir més seguretat per a vianants i ciclistes, ja que s'ha reduït la velocitat dels vehicles i s'han augmentat els vorals. A més, s'han millorat els serveis a la ciutadania, ja que s'ha guanyat lloc per a una nova parada de bus i s'ha adaptat la il·luminació per a vianants, que alhora ha contribuït a un consum més responsable.

Tal com ha explicat el conseller Alzamora, «el Consell disposa de diversos plans d'ajudes per als ajuntaments de Mallorca, i l'objectiu d'aquestes inversions sempre són millorar els municipis. En aquest cas, hem aportat 146.000 euros i veim com aquesta zona urbana de Marratxí ara representa el que volem per als nostres pobles: uns espais públics més accessibles i cuidats, amb millors serveis». 

Per la seva banda, el batle Miquel Cabot ha destacat la col·laboració constant amb el Consell de Mallorca, que, entre altres qüestions, implica diverses convocatòries d’ajudes que suposen «tantes inversions positives per al nostre municipi».