Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Marta Ferré, nova directora adjunta del Teatre Principal de Palma

Marta Ferré, nova directora adjunta del Teatre Principal de Palma

(02/10/2019)

 

La Junta de la Fundació Teatre Principal, en reunió ordinària, ha nomenat Marta Ferré Freitas-Morna nova directora adjunta del Teatre. El director gerent, Pep R. Cerdà, ha defensat que Ferré “és la persona adequada per a ocupar el càrrec”, ja que coneix el sector cultural i té experiència a l’administració pública.

Així, Cerdà ha destacat que Ferré és treballadora de l’Institut d’Estudis Baleàrics, va fer feina a l’Institut Ramon Llull i també a l’Ajuntament de Palma, entre altres feines destacades al món de la cultura.

Cerdà també ha presentat avui a la Junta l’ampliació de la programació per aquest trimestre.

Curriculum Marta Ferré Freitas-Morna

Va néixer a Lisboa el 1978. És llicenciada en Filologia Hispànica (UB, 2001) i en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada (UB, 2010), màster en Gestió Cultural i postgrau en Gestió Escènica.

Va iniciar la seva carrera en l'àmbit de la gestió cultural com a coordinadora d'Esdeveniments Culturals de la Fundació Balears 21, del Govern de les Illes Balears; va ser cap d'activitats culturals i serveis educatius de la Fundació Caixa Catalunya (La Pedrera, Barcelona), tècnica de l'Institut Ramon Llull de Barcelona i de l'Institut Ramon Llull de Palma i, des de 2013, tècnica de l'Institut d'Estudis Baleàrics, primer com a responsable de literatura i còmic, i després de música. Ha estat Directora General de l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Palma entre 2017 i 2019.