Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Margalida Puigserver visita els tendals que Leroy Merlin ha cedit a el centre de menors Puig dels Bous

Margalida Puigserver visita els tendals que Leroy Merlin ha cedit a el centre de menors Puig dels Bous

(23/08/2018)

L'empresa especialitzada en condicionament de la llar ha donat aquest material per valor de quasi 5.000€

La consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Margalida Puigserver i la vicepresidenta de l'IMAS, Caterina Mas han visitat aquest matí el centre de primera acollida per a infants Puig dels Bous de l'IMAS per veure els tendals que l'empresa Leroy Merlin ha cedit al centre.

Es tracta de tres tendals que la coneguda empresa, especialitzada en condicionament de la llar, ha donat al centre que gestiona l'IMAS, que tenen un valor de mercat de quasi 5.000€. La mateixa empresa s'ha encarregat també de la instal·lació dels tendals a l'exterior del centre.

Aquesta donació s'inclou dins la política d'acció social de l'empresa, que consisteix, entre d'altres, en la millora o reforma de llars de persones vulnerables, mitjançant el voluntariat i les donacions. En aquest cas concret els tendals s'han instal·lat a la terrassa de la primera planta, per protegir l'espai on juguen els infants més petits i protegir també la façana del sol, a més de tenir més fresques les dependències interiors.

La consellera Puigserver s'ha mostrat molt satisfeta amb el resultat d'aquesta cessió «que suposa una solució a una necessitat real del centre» i que és una bona mostra de la col·laboració entre l'empresa privada i l'administració pública.