Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

null Mallorca Turisme ha participat a la B-Travel de Barcelona amb 12 coexpositors

Mallorca Turisme ha participat a la B-Travel de Barcelona amb 12 coexpositors

(25/03/2019)

Mallorca Turisme ha estat present a la fira internacional de turisme B-Travel que s’ha celebrat a Barcelona entre el 22 i el 24 de març.

L’estand de l’illa ha comptat amb 12 coexpositors entre associacions, ajuntaments, entitats i empreses privades: Absolute Groups&Incentives; Adramar Incoming Services; Alcudia Mallorca; Cala Ratjada, Font de Sa Cala, Canyamel, Cala Mesquida, Capdepera; GPRO Valparaiso Palace Hotel & Spa; Iberostar Hotels and Resorts;  Lindner Golf Resort Portals Nous; Mallorca Top Activities; Palma; Park Hyatt Mallorca;  Steigenberger Golf & Spa Resort Camp de Mar; i Torre de Canyamel.

Aquesta fira, professional i oberta també al públic general durant el cap de setmana, ha celebrat enguany la seva 26 edició. 
 
Workshop

Per altra banda, Mallorca també ha participat de forma molt activa aquesta setmana al Workshop Ciutats Espanyoles que s’ha dut a terme el 21 de març a La Haya.

La delegació de Mallorca va mantenir reunions amb gairebé 100 interlocutors del sector, dels quals, 27 han estat periodistes especialitzats en viatges i 65 agents i turoperadors.

Aquesta és la cinquena edició d’una acció que, promoguda per la Oficina Española de Turismo a La Haya, permet una connexió directa amb els diferents participants que, entre d’altres i per destacar-ne alguns, han estat revistes de prestigi internacional com ara National Geographic Traveler i Elle, o els agents TUI at home i The Travel Club Nederland, entre d’altres. 
 
Salon Mondial du Turisme

Així mateix, Mallorca també va tenir presencia activa a una altra fira internacional, el Salon Mondial du Turisme, del 14 al 17 de març a París.