Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

null Mallorca Turisme convoca turoperadors, agents i periodistes alemanys per dur a terme una acció de promoció directa en el principal país emissor

Mallorca Turisme convoca turoperadors, agents i periodistes alemanys per dur a terme una acció de promoció directa en el principal país emissor

(26/03/2019)

Mallorca Turisme ha convocat turoperadors, agents i periodistes d’Alemanya per dur a terme una acció de promoció directa amb els principals interlocutors del sector.

La directora insular de Turisme, Paula Ginard, es reunirà amb tots els convocats dimecres, 27 de març, al restaurant de la xef Maca de Castro a Düsseldorf, 20 Restobar.

L'objectiu d'aquesta convocatòria és enfortir les sinergies amb el principal mercat emissor, Alemanya, així com obrir tot tipus d'iniciatives vinculades als objectius del Consell en matèria turística: la promoció de productes que fomentin la desestacionalització, entre els quals destaca el gastronòmic.

L'acció es planteja en un context que permet la interactuació directa amb tots els assistents de la directora i dels membres de l'equip de Promoció de Mallorca Turisme. S'inclou també un sopar amb productes de la cuina tradicional mallorquina.

Aquest esdeveniment s'inclou en el Pla d'Acció de promoció turística 2019, una estratègia basada en 74 actuacions amb els mercats principals, com és el cas de l'alemany, així com amb els més emergents. El Pla inclou també assistir a 34 de les fires internacionals de turisme més importants i rellevants per a Mallorca com a destinació turística.