Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Mallorca promociona la seva oferta de cicloturisme a Londres

Mallorca promociona la seva oferta de cicloturisme a Londres

(24/04/2022)

El Consell és present a la fira The London Cycle Show per consolidar l'illa com una destinació líder en aquest sector.

Turisme del Consell de Mallorca ha comptat aquest cap de setmana amb estand propi a la fira internacional The London Cycle Show, dedicada al cicloturisme, per promocionar-se en aquest sector i consolidar-se com a destinació per a la pràctica d'aquest esport.

Així, l’illa és present a Londres en una de les trobades internacionals per promocionar el cicloturisme més destacades del panorama internacional. El Consell de Mallorca hi és amb una nodrida representació d’empreses i entitats, com ara Viva Hotels & Resorts, Zafiro Hotels, Blau Hotels, Associació Hotelera d’Alcúdia, Cycling-Friendly, i els ajuntaments de Calvià i Santanyí.

La fira compta amb un ampli programa d’activitats, raó per la qual compta amb un important número de visitants. Els espectacles combinen l'exhibició en interiors, espectacles teatrals amb alguns dels noms més importants del ciclisme i als voltants del recinte també s’han col·locat pistes de demostració.

Amb 2.071 km de carreteres i camins, Mallorca s'ha convertit en un destí privilegiat per als ciclistes. Destaca per la geografia muntanyenca variada, el clima mediterrani durant tot l'any i la infraestructura favorable als ciclistes, que inclou 16 rutes ciclistes recomanades que cobreixen un total de 1.732 km, i esdeveniments ciclistes internacionals. 

Cal destacar també que Mallorca és una illa amb una llarga tradició ciclista. Així ho demostren el nombre elevat d'aficionats al ciclisme, el gran nombre de velòdroms que es van construir a principis del segle XX i els nombrosos esportistes d'elit que han sortit de Mallorca, com els ciclistes de renom internacional Joan Llaneras i Guillem Timoner.