Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Mallorca promociona el seu producte nàutic amb un famtrip amb especialistes del sector

Mallorca promociona el seu producte nàutic amb un famtrip amb especialistes del sector

(09/10/2021)

Turisme del Consell de Mallorca ha organitzat un famtrip amb destacats especialistes del sector nàutic arreu d’Europa per donar-los a conèixer el que ofereix l’illa en aquest producte. L’organització d’aquesta acció promocional s’ha dut a terme en col·laboració amb la Balearic Yacht Destination.

En el famtrip hi participen dues empreses nàutiques, Imperial Yachts i YCO (ambdues ubicades a Mònaco); les revistes Super Yacht Times (Holanda) i The World of Yachts (Regne Unit); així com el destacat influencer del sector nàutic i del luxe, Davide Cesaro (Dadocesaro), que compta amb 282.000 seguidors a les xarxes socials i té especial rellevància als mercats monegasc, italià i suís.

El grup, que visita l’illa del 7 al 10 d’octubre,  podrà conèixer de primera mà els diferents aspectes de l’oferta nàutica mallorquina, com ara ports esportius o drassanes, però també l’àmplia oferta gastronòmica, establiments de luxe i oferta complementària adaptada al perfil del turista nàutic. 

Així mateix, el grup recorrerà alguns dels indrets de l’illa per terra i també per mar, amb una excursió en barca, així com la Palma més marinera i «corsària» amb una visita guiada.