Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Mallorca presentarà la seva oferta turística segura, sostenible i innovadora a FITUR 2021

Mallorca presentarà la seva oferta turística segura, sostenible i innovadora a FITUR 2021

(12/05/2021)

Turisme del Consell donarà a conèixer les darreres novetats turístiques que situen l’illa com un destí segur, innovador i sostenible a la Fira de Turisme Internacional (FITUR), que se celebrarà del 19 al 23 de maig a Madrid. Durant aquesta setmana de fira es presentarà la web Mallorca Safe Tourism, a FiturTechy; el movie map de The Mallorca Files, a Fitur Screen, i se signarà un conveni DTI amb SEGITUR, entre altres accions.

Mallorca acudirà a la 41a edició de la Fira de Turisme Internacional (FITUR), que se celebrarà en el recinte firal d’IFEMA de Madrid entre el 19 i 23 de maig. El Consell Insular de Mallorca, com a entitat responsable de la promoció turística de l’illa, presentarà durant aquesta setmana les novetats que fan de Mallorca un destí segur, sostenible, innovador i d’avantguarda. Serà present a l’estand de les Illes Balears, al pavelló número 7, amb 10 coexpositors de Mallorca, i les autoritats mallorquines acostaran els objectius de l’illa als mitjans de comunicació i agents del sector.

La presidenta del Consell Insular de Mallorca, Catalina Cladera, encapçalarà la delegació mallorquina, juntament amb el conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra. A més de destacar l’aposta ferma per la seguretat i la sostenibilitat que ha fet la indústria turística, Cladera també transmetrà la importància enguany de la celebració dels 10 anys de la declaració de la Serra de Tramuntana Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

La primera presentació de les novetats que ofereix Mallorca als seus mercats serà en el rooftop de l’Hotel Riu Plaza España, el 19 de maig. Serà un esdeveniment de treball en xarxa paral•lel a la celebració de la fira, on la presidenta participarà amb una agenda ben completa de reunions. 

Cladera també serà a la presentació de les Illes Balears a l’estand de Fitur dia 20. Una presentació que es veurà reforçada amb el llançament de la web Mallorca Safe Tourism, en l’estand de l’Organització Mundial del Turisme ubicat a la secció FITURTech, on la nostra illa participa per segon any consecutiu. El 2020 ho va fer com a aspirant a membre afiliat, i ara, el 2021, ja ho fa com a membre de ple dret, per mostrar al món la seva estratègia i per oferir confiança total als seus visitants. Mallorca provarà les actuacions, les iniciatives i els programes més innovadors i capdavanters per ser veritablement segura.

 

Mallorca, antena de DTI de SEGITTUR

En la seva aposta per la tecnologia i l’avantguarda en el turisme, el Consell de Mallorca signarà el conveni de col•laboració amb SEGITTUR (Societat Estatal de Gestió de la Informació i les Tecnologies Turística), durant la celebració de FITUR, per impulsar la recerca, el desenvolupament i la innovació en el sector turístic de l’illa i contribuir, així, a la modernització i al manteniment de la indústria turística, mitjançant la innovació tecnològica.

Aquest acord suposa que la nostra illa, com a destinació turística intel•ligent, actuarà com a antena de SEGITTUR, per tal de generar estratègies conjuntes per millorar la indústria turística.
El projecte «Destinacions turístiques intel•ligents», impulsat per la Secretaria d’Estat de Turisme, vol ser el motor per impulsar i fomentar la transformació digital dels destins i de les zones turístiques de l’Estat. Alhora, pretén impulsar un desenvolupament sostenible del turisme i assegurar la satisfacció dels turistes i millorar les condicions de vida de la població.

 

Mallorca, destinació de cinema

Mallorca també serà present a la secció FITUR Screen amb la presentació del movie map de The Mallorca Files, un mapa amb la relació dels escenaris que apareixen en aquesta sèrie policíaca britànica d’èxit. Entre altres punts de l’illa, la sèrie de televisió mostra les coves del Drac, les muntanyes de la Serra de Tramuntana, Patrimoni de la Humanitat, o la riquesa patrimonial i les àrees naturals de l’interior de Mallorca.