Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Mallorca patrocina la ponència de Maca de Castro a Madrid Fusión

Mallorca patrocina la ponència de Maca de Castro a Madrid Fusión

(30/01/2019)

La Fundació Mallorca Turisme del Consell de Mallorca ha patrocinat la ponència Binomis inèdits d’Hort a Port de na Maca de Castro a Madrid Fusión.

La chef alcudienca ha participat en aquest esdeveniment gastronòmic que congrega professionals nacionals i internacionals des del passat dilluns fins avui, 30 de gener.

En la seva intervenció, De Castro ha defensat el producte de Mallorca, tant de la mar com de la terra. Ha destacant també el valor de la tradició i de treure profit de la variada matèria prima que ens ofereix l’illa.

Mallorca està tenint una important participació en aquesta trobada internacional de màxim nivell i està mostrant l’excel·lència dels chefs illencs, dels productes mallorquins, així com la varietat i qualitat que la nostra oferta turística ofereix als amants de la gastronomia.

Per primera vegada, coincidint amb la transferència de la competència de promoció turística al Consell, la “marca Mallorca” ha estat present en aquesta trobada internacional amb estand propi, inclosos 6 coexpositors: DOP Oliva de Mallorca i Oli de Mallorca, Licors Moyà CB, Consell Regulador IGP Sobrassada de Mallorca, Destil·leries i Cellers Jordi Perelló SL, CRDO Binissalem i Vi Pla i Llevant.