Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Mallorca llueix en el nou maillot oficial de la Federació Balear de Ciclisme

Mallorca llueix en el nou maillot oficial de la Federació Balear de Ciclisme

(15/03/2021)

 

La federació ha presentat al Consell de Mallorca l’equipació que vestiran els ciclistes federats durant els pròxims 4 anys

L’ha dissenyat l’artista mallorquí Albert Pinya expressament per commemorar el 125è aniversari de la Federació Balear de Ciclisme

El Consell de Mallorca ha estat el lloc triat per presentar oficialment el nou vestuari que lluiran durant els pròxims 4 anys els ciclistes federats a les illes a les competicions nacionals i internacionals. Es tracta d’un disseny especial perquè commemora els 125è aniversari de la Federació Balear de Ciclisme i a on Mallorca hi té un protagonisme especial.

El Consell de Mallorca, que n’és el principal patrocinador, mitjançant la Fundació Mallorca Turisme, contribueix a donar suport a la federació balear de ciclisme i als esportistes federats, al temps que difon la imatge de Mallorca a l’exterior.

“Mallorca i el ciclisme tenen un lligam que ve d’enfora, com ho demostren aquests 125 anys de la federació, i esperam que segueixi així per molts anys” ha apuntat la presidenta del Consell, Catalina Cladera, durant la presentació. “Gràcies a la Federació Balear de Ciclisme, a l’artista Albert Pinya i als esportistes que avui lluïu la nova equipació, expressam al mateix temps cultura, esport i promoció turística”, ha dit, destacant que el nom de Mallorca es veurà lligada al ciclisme i a l’esport en totes les competicions en què participin.

A l'acte, els joves ciclistes illencs Ainhoa Moreno, Marina Garau, Francesc Bennassar i Joan Martí Bennassar han mostrat els nous vestits que duran els esportistes de la federació a les competicions tant de ciclisme en pista com en carretera. Han assistit el president de la Federació Balear de Ciclisme, Fernando Gilet; l’artista mallorquí Albert Pinya; el conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra i la directora insular d’Esports, Margalida Portells i altres representants de la federació.

Vídeos

presentacio maillot federació ciclisme