Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Mallorca i la capital, Palma, protagonistes de la temporada nova de MasterChef

Mallorca i la capital, Palma, protagonistes de la temporada nova de MasterChef

(09/04/2021)

L'emissió del programa, que durant la seva presència a l'illa compta amb la col·laboració de la Fundació Mallorca Turisme i de la Fundació Turisme Palma 365, suposarà per a la destinació un important impacte promocional

El programa MasterChef, produït per RTVE en col·laboració amb Shine Iberia, es desplaçà a la capital de Mallorca on enregistrà una prova d’exteriors espectacular que formarà part de la novena edició del talent show culinari, que s’estrenarà el 13 d'abril a La 1 de TVE.

El rodatge es va desenvolupar en un dels entorns més emblemàtics de l’illa: el parc de la Mar, on conflueixen la Catedral de Mallorca i el passeig Marítim de Palma.

L’emissió del programa, que per a la presència a l’illa ha comptat amb la col·laboració de la Fundació Mallorca Turisme i de la Fundació Turisme Palma 365, suposarà per al destí un impacte promocional important, ja que és un dels formats líders d’audiència en prime time de la televisió pública espanyola. 

El jurat de MasterChef destaca el sabor mediterrani de Mallorca

El producte gastronòmic local serà un dels grans protagonistes del programa. Els menús que elaborin les persones aspirants comptaran amb alguns dels ingredients autòctons més característics de la gastronomia mallorquina. A més, per aquesta ocasió es va comptar amb dos xefs de renom: Maca de Castro i Santi Taura.

La presència d’aquest concurs de talents culinari i del seu famós jurat, format per Samantha Vallejo-Nágera, Jordi Cruz i Pepe Rodríguez, contribuiran a mostrar l'illa com una destinació turística gastronòmica de primera. 

En aquesta línia, Pepe Rodríguez ha assenyalat: «Per a nosaltres, venir a Mallorca representa el començament perfecte amb vista a MasterChef 9. L’edició anterior va ser la més vista de la nostra història i els nostres seguidors no deixen de demanar-nos que els sorprenguem. Aquí estam tranquils: l’entorn, la cultura i la gastronomia de Palma són perfectes per aconseguir-ho». Per part seva, Samantha Vallejo-Nágera ha apuntat: «Em sent a casa, després de tants d’estius de la meva infància a Palma. A MasterChef som uns enamorats de la cuina mediterrània, dels plats amb sabor que ens fan gaudir a taula. Esperem que els nostres aspirants estiguin a l’altura del que els envolta». Finalment, Jordi Cruz també ha volgut valorar la presència de MasterChef a Mallorca: «Sempre desitjam tornar a les Illes. Valorar els aspirants nous en una prova d’exteriors al parc de la Mar és tot un privilegi que sabrem aprofitar». 

Mallorca i la seva capital, destí 100 % segur

MasterChef instal·là les cuines a Palma seguint controls de seguretat estrictes, tant pel que fa al muntatge, com a la ubicació de les instal·lacions necessàries. Així mateix, es varen aplicar les mesures de prevenció de la covid-19 més rigoroses. L’equip tècnic, les persones aspirants i el jurat han estat sotmesos a tests sanitaris previs i des de l’Ajuntament de Palma s’ha desenvolupat un pla de control d’accessos.

La ciutat de Palma i, en definitiva, l’illa en general, es presenta d’aquesta manera com un destí segur i altament preparat per acollir visitants, després d’haver integrat totes les mesures sanitàries i de control necessàries per a una obertura de portes immediata, una vegada pugui tornar a fluir el mercat turístic. Cal destacar, a més, que l’illa s’està consolidant com a escenari perfecte per a produccions audiovisuals, tant nacionals com internacionals.