Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Mallorca ha estat present a 10 fires internacionals de turisme aquest mes de gener

Mallorca ha estat present a 10 fires internacionals de turisme aquest mes de gener

(04/02/2019)

S’ha estat present a entorns que han impactat a més d’un milió de persones, entre acreditats i visitants 

La Fundació Mallorca Turisme del Consell de Mallorca ha participat a un total de 10 fires internacionals aquest mes de gener, la qual cosa suposa haver estat present a entorns que han impactat a més d’1.000.000 de persones, entre acreditats i visitants. 

L’estratègia de promoció turística per al 2019, el primer any complet en què el Consell està liderant la competència, inclou la realització d’un total de 76 actuacions entre les que en destaquen l’assistència a 37 fires, així com accions promocionals amb mitjans de comunicació, agents i sectors.

L’objectiu d’aquesta planificació és afavorir un turisme sostenible i generar una oferta diferenciada, atractiva i de qualitat que contribueixi a desestacionalitzar el sector. Sota aquesta premissa, els països emissors als quals s’estan dirigint les propostes són Regne Unit, Alemanya, Espanya,

Holanda, Àustria, Finlàndia, Irlanda, Suïssa, Bèlgica, Rússia, França, Itàlia, o Suècia. Així mateix, també s’estan establint ponts de connexió per obrir nous mercats, com els Estats Units, a on ja l’any passat la Fundació va dur a terme una acció de promoció a la ciutat de Nova York. 

Estand propi i coexpositors

Entre les principals novetats que està posant en marxa la Fundació cal ressaltar que la marca Mallorca ja comptarà amb estand propi a les properes fires de major repercussió, com són l’ITB de Berlín i la World Travel Market de Londres.
Tant per a les cites més multitudinàries com per a la resta, des de la Fundació s’obri la possibilitat de participar i prendre part com a coexpositors; proposta oberta tant a institucions mallorquines, com representants del sector privat de l’illa.

Fires de gener

Les fires internacionals a les quals Mallorca ha participat són les següents:
Vakantiebeurs, Utrech (Holanda); Ferien, Viena (Àustria); CMT Fahrrad & Erlebnis Reisen, Stuttgart (Alemanya); CMT Golf & Wellness, Stuttgart (Alemanya); Matka, Helsinki (Finlàndia); Boot, Düsseldorf (Alemanya); FITUR, Madrid (Espanya); Holiday World Show, Dublin (Irlanda); Madrid Fusión, Madrid (Espanya); FESPO Golf, Zurich (Suïssa).