Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Mallorca es mostra com a destinació prèmium davant el mercat brasiler

Mallorca es mostra com a destinació prèmium davant el mercat brasiler

(16/05/2023)

Agències de viatges i operadors turístics brasilers visiten l’illa per conèixer el producte d’alta qualitat.

Representants de sis agències de viatges i operadors turístics brasilers participen en el viatge de familiarització de producte prèmium que la Direcció Insular de Promoció Turística ha organitzat en col·laboració amb l’Oficina de Turespaña a Sao Paulo. Aquesta acció, que es duu a terme del 15 al 18 de maig, s’emmarca en el Pla d’accions 2023 signat amb Turespaña.

Turisme de Mallorca ha preparat un programa complet d’activitats per als agents de les empreses FVO Travel, Imagine Real, Just Tur, Selections/TTW Group, Teresa Perez Tours i Travel Workers. D’aquesta manera coneixeran de primera mà les múltiples possibilitats que ofereix Mallorca als turistes que cerquen una destinació d’alta qualitat.

Brasil és un mercat amb un turista amb un poder adquisitiu alt i que cerca un producte de molta qualitat. Els viatgers que visiten Mallorca des del país sud-americà tenen una capacitat de despesa elevada per als seus viatges, cerquen productes més enllà del sol i platja i tenen la possibilitat de viatjar en qualsevol època de l’any.

El programa dissenyat per al viatge d’agents se centra en aquest perfil de producte. Així, visitaran establiments especialitzats, com hotels, restaurants, comerços de producció artesana, tots ubicats a diferents entorns de l’illa, com l’àrea de Palma, la serra de Tramuntana o el sud-est de Mallorca.