Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Més de 1.700 persones majors participen als tallers d'estimulació cognitiva organitzats per l'IMAS

Més de 1.700 persones majors participen als tallers d'estimulació cognitiva organitzats per l'IMAS

(16/06/2017)

Durants aquests dies, la presidenta de l'IMAS, Margalida Puigserver, i el seu vicepresident, Javier de Juan, han han participat als diferents actes de cloenda d'aquests tallers.

Més de 1.700 persones majors de diferents municipis de Mallorca han realitzat aquests mesos els tallers d'estimulació cognitiva que un any més s'han organitzat des de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS) per tal de fomentar l'envelliment actiu i prevenir així, en la mesura del possible, una situació de dependència.

 

Els participants s'han repartit en prop de 65 grups, que s'han distribuït arreu de Mallorca per tal d'intentar que totes les persones interessades poguessin realitzar el taller prop de casa seva.

 

La consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'IMAS, Margalida Puigserver, i el seu vicepresident, Javier de Juan, així com la directora insular d'Atenció a la Dependència de l'IMAS, Regina Moll, han assistit aquests dies a vàries festes de fi de curs dels diferents grups i han fet entrega del pertinent diploma a tots els participants que han realitzat el taller de manera satisfactòria.

 

Igualment, la consellera ha aprofitat per donar l'enhorabona a totes les persones majors que participen en aquests tallers i que, d'aquesta manera, no només exerciten la seva ment durant el curs, sinó que també treballen les seves habilitats socials. Per la seva part, tots els participants han destacat com a molt positiva la seva experiència en el taller i, de fet, de cara a l'any vinent ja hi ha llista d'espera de persones majors interessades en realitzar-lo.

 

En aquest curs 2016-2017, des de l'IMAS s'ha comptat amb la col·laboració de diferents ajuntaments, així com la implicació activa d'alguns treballadors socials municipals que han participat de manera activa en aquests tallers.