Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Les restriccions de trànsit per accedir al far de Formentor començaran el 15 de juny

Les restriccions de trànsit per accedir al far de Formentor començaran el 15 de juny

(10/12/2018)

Les restriccions de trànsit per accedir al far de Formentor començaran el 15 de juny i acabaran el 15 de setembre de 2019. Així s’ha acordat a la reunió que ha tingut lloc aquest dilluns a la FELIB per valorar les noves mesures de control de vehicles que circulen per la península de Formentor.

 

Si fins ara les restriccions començaven l’1 de juliol i es perllongaven fins al 31 d’agost, el pròxim estiu s’allargarà de manera substancial la limitació de vehicles. Pel que fa als horaris, el tancament de la via serà de 10 a 19 hores, com aquest estiu, i el punt de restricció també serà el mateix, la platja de Formentor.

 

Així mateix, el Departament de Territori i Infraestructures està treballant per millorar la mobilitat en l’encreuament amb la platja de Formentor, just on comença la restricció, per tal d’evitar les retencions que hi ha hagut aquest estiu en algun moment puntual.

 

A la trobada d’avui hi han assistit representants del Govern de les Illes Balears, l’Ajuntament de Pollença, la Direcció General de Trànsit, la Guàrdia Civil i l’Autoritat Portuària i el Consell de Mallorca.

 

A més, s’ha decidit que la campanya informativa del pròxim estiu s’ha d’adreçar a tots els agents turístics implicats a Mallorca i no només als de la zona de Pollença i Alcúdia. Pel que fa a altres possibles mesures per millorar el control d’accés al far, les diferents parts s’han emplaçat a una pròxima reunió que es farà a mitjan gener.