Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Les festes d'Inca, Alcúdia i Santa Margalida tindran punts d’informació de la campanya No i Punt!

Les festes d'Inca, Alcúdia i Santa Margalida tindran punts d’informació de la campanya No i Punt!

(21/07/2017)

Els tres municipis es van adherir a la campanya del Consell de Mallorca per potenciar unes festes lliures d’agressions sexistes i l’han adaptada a la realitat del seu municipi.

 

Aquest cap de setmna, la festa dels Quintos 99 d'Inca, la festa Romana d'Alcúdia i les festes de Santa Margalida comptaran amb una banderola de la Campanya No i Punt!, aprop de la zona de música i d'un punt d'informació i atenció amb l'objectiu d'aconseguir un municipi lliure de sexisme i d'agressions sexistes, sexuals i homòfobes i que tothom pugui gaudir de la festa i de l'espai públic.

 

 

Grups de voluntaris, policia local, protecció civil, associacions de joves i de dones i personal dels ajuntaments han participat en unes jornades de formació dutes a terme pels agents d’igualtat dels Espais de Dones d’Inca i Sa Pobla.

 

S’han realitzat tallers informatius en matèria d’igualtat i prevenció de violències masclistes i agressions sexistes. Totes les persones que s’han format en aquestes sessions, han de ser majors d’edat i es converteixen durant les festes, en agents sensibilitzadors que coneixen el protocol d’actuació depenent del grau.