Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Laura Girotto s'acomiada de Mallorca en una actuació única al Teatre Principal

Laura Girotto s'acomiada de Mallorca en una actuació única al Teatre Principal

(27/01/2022)

Diumenge 30 representarà una coreografia de Le quattro stagioni de Vivaldi

El Teatre Principal de Palma acollirà el pròxim diumenge 30 de gener, a les 18 hores, una funció única de Le quattro stagioni, un muntatge coreogràfic de Laura Girotto sobre la música d'Antonio Vivaldi, i en concret del concert celebrat a Tel Aviv per la Israel Philharmonic Orchestra amb Zubin Mehta el 1982.

Durant la presentació de l'espectacle, el director del Teatre Principal de Palma, Josep R. Cerdà, ha assegurat que "aquesta és una funció molt especial, donat que és una funció única, irrepetible, i que suposarà l'adeu de Laura Girotto de Mallorca, on ha residit els darrers 28 anys i on ha estat un referent en el món de la dansa contemporània, tant en l'ensenyament com en la creació".

Laura Girotto, que actuarà acompanya de Miquel Anglada Girotto, el seu fill, ha explicat que aquest "és el resultat d'una llarguíssima investigació de més de 8 mesos, sobre una música i un creador que m'ha acompanyat sempre, des de nina quan vivia a Itàlia".

L'espectacle del pròxim diumenge també és especial perquè "suposarà el diàleg entre dos llenguatges diferents de la dansa, el hip hop del meu fill Miquel i la dansa contemporània meva. Amb això volem demostrar que és possible la combinació de diversos estils en principi molt diferents, i a més, unir-los a la música clàssica de Vivaldi".

Laura Girotto ha assegurat que amb aquesta actuació es vol acomiadar de Mallorca, on ha viscut els darrers 28 anys, per instal·lar-se a París, "on vaig començar en el món de la dansa".