Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

La vicepresidència de Cultura signa amb el Bisbat un conveni per a conservar i restaurar diferents peces del patrimoni eclesiàstic de Mallorca

La vicepresidència de Cultura signa amb el Bisbat un conveni per a conservar i restaurar diferents peces del patrimoni eclesiàstic de Mallorca

(20/08/2015)

El Consell subvenciona amb 120 mil euros projectes per a les esglésies de Santa Creu i Sant Miquel, de Palma; de Santa Maria de Robines, de Binissalem i a l’església de la Nativitat de Maria, de Fornalutx.

El vicepresident de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles, i el bisbe de Mallorca, Javier Salinas, han signat avui un conveni de col·laboració a través del qual el Consell subvencionarà amb 120 mil euros el cost d’un seguit de projectes destinats a conservar i a restaurar diferents peces del patrimoni eclesiàstic de Mallorca durant aquest 2015.

En concret, es tracta de tasques relacionades amb intervencions, majoritàriament amb pintures, escultures i retaules, ubicats en diferents parròquies de Mallorca: les esglésies de Santa Creu i Sant Miquel, de Palma; l’església de Santa Maria de Robines, de Binissalem i la de la Nativitat de Maria, de Fornalutx. El pressupost total dels projectes de restauració és de 122.402 €, dels quals 120 mil els aporta el Consell de Mallorca a través d’aquest conveni. El termini màxim per a dur a terme les tasques de restauració finalitza el 15 d’octubre de 2015. Una vegada finalitzada l’activitat, el Servei de Patrimoni Històric emetrà informe d’avaluació i de comprovació de les tasques que s’han fet.