Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere La quarta edició de la Cursa Bombers de Mallorca es disputa aquest diumenge a Inca

La quarta edició de la Cursa Bombers de Mallorca es disputa aquest diumenge a Inca

(10/12/2021)

Es competirà en dues distàncies, cinc i deu quilòmetres, a més d’haver-hi categories per a menors i diferents exhibicions.

Aquest diumenge, 12 de desembre, es disputarà a Inca la quarta edició de la Cursa Bombers de Mallorca, organitzada per la Direcció Insular d’Emergències del Departament d’Hisenda i Funció Pública del Consell de Mallorca. La prova, que es recupera després de no haver-se pogut disputar al 2020 i de posposar-se el març passat per mor de la pandèmia, comptarà amb dues distàncies, cinc i deu quilòmetres. A més, hi haurà categories per a menors i diferents exhibicions del Servei de Bombers de Mallorca.

La cursa discorrerà per un circuit urbà pels carrers d’Inca. Tant la sortida com l’arribada tindran lloc al poliesportiu Municipal Mateu Cañellas, just davant del Parc de Bombers d’Inca. La categoria de cinc quilòmetres donarà una sola volta al circuit urbà, mentre que els que disputin la categoria de deu quilòmetres n’hauran de fer dues. A hores d’ara hi ha unes 750 persones inscrites. Encara es poden fer inscripcions a www.elitechip.net.

A les distàncies de cinc i deu quilòmetres hi haurà una categoria específica per a bombers. També se celebraran curses per als més joves, amb sis categories diferents que es disputaran a la mateixa pista d’atletisme del poliesportiu Municipal Mateu Cañellas. Totes les persones participants rebran una medalla una vegada acabada la cursa. L’organització oferirà una àrea de serveis, amb guarda-roba, avituallament i altres assistències.

Els Bombers de Mallorca aprofitaran l’ocasió per acostar a la societat mallorquina les tasques que desenvolupen en les emergències, fent diferents exhibicions. Hi haurà una mostra de vehicles i una demostració d’extinció d’incendis per a infants. El cos de bombers vol fer arribar a la ciutadania un missatge de prevenció, per evitar incendis i accidents a casa i en la vida quotidiana.