Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere La presidenta rep els membres del Comitè d’Experts en Turisme Cultural de la UNESCO

La presidenta rep els membres del Comitè d’Experts en Turisme Cultural de la UNESCO

(08/10/2019)

La presidenta del Consell, Catalina Cladera, ha rebut al Comitè d’experts en Turisme Cultural que formen part de l’ICOMOS, l’organisme d’experts en patrimoni mundial de la UNESCO. Han participat també el conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, i la directora insular de Turisme, Lucía Escribano.

Aquest organisme, encarregat de supervisar i vetllar per una adequada gestió i estratègia turística dels patrimonis mundials declarats de la UNESCO, està celebrant la seva reunió anual a Mallorca. Es tracta de la primera vegada que el comitè es reuneix a una destinació espanyola.

Cadascun dels 22 membres d’aquest òrgan que s’han desplaçat a Mallorca provenen de fins a 16 països diferents. Tots ells estan duent a terme una intensa agenda a l’illa des del passat diumenge 6 d’octubre fins al divendres 11 d’octubre, en col·laboració amb el Departament de Turisme i Esports.

Arran d’aquesta visita, el Comitè redactarà un dictamen sobre Mallorca com a destinació madura que s’ha posicionat en nous segments, com ara el turisme cultural.

El programa de visites inclou l’Escola de Turisme i Hoteleria, diferents zones emblemàtiques de la Serra de Tramuntana, així com la visita a entorns tradicionals de l’illa, per exemple, possessions o vinyes.

Així mateix, el divendres visitaran Raixa, on plantaran un arbre per tal de deixar una petjada de la seva presència a Mallorca.