Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

null La presidenta del Consell de Mallorca assisteix a l’Audiència Pública oficiada pel Papa Francesc on s’han lliurat dues obres originals del pintor José Luís Mesas.

La presidenta del Consell de Mallorca assisteix a l’Audiència Pública oficiada pel Papa Francesc on s’han lliurat dues obres originals del pintor José Luís Mesas.

(02/10/2019)

El Consell de Mallorca i el Bisbat han col·laborat en els tràmits davant del Vaticà per dur a terme l’obsequi.

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha participat en l’Audiència Pública del Papa Francesc, oficiada a la Plaça de Sant Pere del Vaticà, amb motiu del lliurament de dues obres del pintor José Luís Mesas al Sant Pare. Catalina Cladera ha acompanyat al pintor i a la seva família en una comitiva en la que també hi ha format part el Bisbe de Mallorca Sebastià Taltavull.

Les dues obres donades són un retrat del pontífex i una segona tela amb el nom “Cristo de los gitanos con los cuatro elementos”, que respon a una reproducció a escala d’una obra de gran format pintada per Mesas anteriorment.

El Consell de Mallorca, conjuntament amb el Bisbat, han col·laborat amb l’entorn del pintor per poder aconseguir dur a terme aquesta donació, a partir de gestions realitzades des del passat mes de març, a instàncies del president Miquel Ensenyat. La presidenta Cladera ha afegit avui la “satisfacció que un artista mallorquí com Mesas hagi pogut complir el seu somni de lliurar obra seva al Papa Francesc” en un acte “emotiu” i del qual ha destacat la “proximitat del Sant Pare”.