Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

La presidenta Catalina Cladera exposa al rei Felip VI els principals reptes del Consell

La presidenta Catalina Cladera exposa al rei Felip VI els principals reptes del Consell

(05/08/2019)

Durant l’audiència ha explicat els nous eixos de la política del govern de Mallorca, centrats en la triple sostenibilitat: ambiental, econòmica i social

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha estat rebuda pel rei Felip VI en el marc de la ronda de trobades amb diferents autoritats d’institucions de les Balears i de Mallorca que avui matí ha tingut lloc al Palau de l’Almudaina de Palma. 

En el decurs de la trobada, la presidenta Cladera ha exposat al rei els principals reptes de la institució insular. La presidenta ha assegurat que el futur ve determinat per la triple sostenibilitat de l’illa: ambiental, econòmica i social. A més, ha remarcat que aquests punts són «la clau del nostre futur, per poder mantenir la nostra illa amb el seu atractiu natural intacte». 

Catalina Cladera també ha recordat que «és necessari poder trobar un millor encaix per l’illa en el marc del finançament autonòmic». La presidenta també ha explicat al cap de l’Estat els desavantatges de la insularitat i el cost que comporta per administracions, empreses i ciutadans.