Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

La presidenta Cladera es reuneix amb el batle de Binissalem i visita el municipi

La presidenta Cladera es reuneix amb el batle de Binissalem i visita el municipi

(28/10/2019)

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha visitat avui el municipi de Binissalem, a on s'ha reunit amb el batle Víctor Martí. Durant la trobada, que s'ha celebrat a l'ajuntament, el batle ha exposat a Cladera les línies d'actuació prioritàries de l'equip de govern i principals necessitats al municipi. La presidenta s'ha oferit a col·laborar en aquelles mesures en què el Consell en sigui competent i es pugui treballar de manera conjunta.

Durant el matí, el batle i la presidenta han compartit una estona amb un grup d'estudiants que participen en un programa d'intercanvi entre centres d'educació secundària de Binissalem, Consell i Alaró, amb centres alemanys. Després s'han desplaçat fins al local de Es Rebost Solidari, una iniciativa solidària municipal que des de fa nou anys atén les necessitats bàsiques d'una setantena de famílies de Binissalem.

També han visitat la biblioteca municipal, integrada a la Xarxa de biblioteques del Consell de Mallorca i per la qual passaren durant l'any 2018 quasi 20.000 persones. Després s'han desplaçat fins a la Casa Museu Llorenç Villalonga, un centre que, com les altres cases museu (Blai Bonet i Pare Rafel Ginard), són propietat del Consell de Mallorca i que gestiona l'entitat cultural Fundació Mallorca Literària.