Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

La presidenta Cladera assisteix a la Conferència de presidències de Diputacions Provincials, Cabildos i Consells Insulars

La presidenta Cladera assisteix a la Conferència de presidències de Diputacions Provincials, Cabildos i Consells Insulars

(12/05/2022)

És una reunió de treball per tractar temes com el repte demogràfic o els Fons Europeus per a la recuperació.

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha assistit avui a la inauguració de la V Conferència de presidències de Diputacions Provincials, Cabildos i Consells Insulars, que es celebra a València organitzada per la Fundació Democràcia i Govern Local.

L’objectiu de la conferència és oferir un entorn de debat i treball entre les institucions administratives supramunicipals per tractar temes com el repte demogràfic o els Fons Europeus per a la recuperació.

Avui s’ha celebrat l’acte inaugural, al Centre Cultural la Beneficència de València, amb la presencia, a més de la presidenta Cladera, del president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, la secretaria general de Coordinació Territorial del Ministeri de Política Territorial, Miryam Álvarez Pérez, el secretari general de la Federació Espanyola de Municipis y Províncies, Carlos Daniel Casares, el president de la Diputació de València, Toni Gaspar Ramos, i la presidenta de la Fundació Democràcia i Govern Local i presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín Martínez. La conferència inaugural ha estat a càrrec del Catedràtic en Dret Administratiu, Joaquín Tornos.

Demà divendres continua la Conferència de presidències, quan la presidenta Cladera intervindrà a la taula de debat ‘Fons Europeus per a la recuperació. La importància de la transformació digital’.