Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere La presidenta Catalina Cladera rep en audiència a l’executiva d’UGT Illes Balears

La presidenta Catalina Cladera rep en audiència a l’executiva d’UGT Illes Balears

(24/07/2019)

L’accés a l’habitatge, la mobilitat, les polítiques d’igualtat i funció pública han centrat la primera reunió institucional de la Presidenta amb representants sindicals

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha rebut avui migdia en audiència els membres de la comissió executiva d’UGT Illes Balears, encapçalada pel secretari general del sindicat, Alejandro Texías. 

Es tracta de la primera reunió institucional de la presidenta Cladera amb representants sindicals, en la qual s’ha manifestat la bona sintonia i coincidència en allò que representen les prioritats d’aquesta legislatura. En aquest sentit, la Presidenta els ha traslladat la voluntat del Consell de Mallorca d’oferir solucions a la problemàtica de l’accés a l’habitatge, mitjançant la col•laboració amb el Govern de les Illes Balears i els ajuntaments per fomentar la construcció d’habitatges públics i l’aprofitament de sòl públic. Per altra banda, també s’han abordat qüestions com la mobilitat i infraestructures, especialment en els accessos a Palma. La Presidenta ha exposat al sindicat la voluntat del Consell d’apostar per una mobilitat sostenible, que combini la pacificació del trànsit als centres urbans i espais habilitats per a vianants i ciclistes. 

L’impuls de les polítiques d’igualtat, una vegada assumides les competències per part de la institució insular, el suport i reforç a la funció pública i als treballadors i treballadores de les administracions públiques i l’avanç en el model de turisme sostenible han estat altres de les qüestions que s’han abordat en aquesta primera reunió institucional amb, a la qual també hi ha estat present la Consellera de Presidència, Teresa Suárez.