Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere La Mallorca Film Commission és guardonada amb el Premi Essentially a la millor ambaixadora de luxe de Mallorca

La Mallorca Film Commission és guardonada amb el Premi Essentially a la millor ambaixadora de luxe de Mallorca

(03/11/2022)

L’entitat pública té com a objectiu principal posicionar l’illa com a plató de rodatges a nivell nacional i internacional

La Mallorca Film Commission, entitat depenent del Consell de Mallorca, ha rebut el Premi Essentially a la millor ambaixadora de luxe de l’illa, en una gala que s’ha celebrat avui al Palau Can Marquès. Els altres dos guardons de la V edició dels Premis Essentially han estat per a l’arquitecta Carme Pinós, com a millor luxe compromès, i la pel·lícula Pan de limón con semillas de amapola, com a la millor essència de Mallorca. Així, els guanyadors veuen reconeguda la seva trajectòria com a referents del luxe a l’illa mallorquina, per la seva excel·lència, qualitat i bona feina.

El jurat dels premis ha reconegut la trajectòria, la qualitat i la feina feta de la Mallorca Film Commission com a referent de luxe a Mallorca. Concretament, l’entitat pública del Consell té com a objectiu principal posicionar l’illa com a plató de rodatges a nivell nacional i internacional. Per a això, facilita la realització de projectes audiovisuals a professionals i empreses, facilita la coproducció i internacionalització del mercat audiovisual i estimula la indústria audiovisual mallorquina.

En paraules de Pedro Barbadillo, director de la Mallorca Film Commission, «és molt estimulant rebre aquest reconeixement al treball que estam fent des de la Mallorca Film Commission, perquè és veritat que el cinema i les sèries s’han convertit en un dels grans aparadors dels valors culturals, naturals i paisatgístics dels territoris. I ser considerats ambaixadors de Mallorca és, per descomptat, un gran honor i una responsabilitat. Esperam estar a l’alçada, i poder continuar fent-ho durant molt de temps».

La cinquena edició d’aquests premis ha comptat amb l’assistència per part del Consell de Mallorca del conseller de Transició, Turisme i Esports, Andreu Serra; la directora insular de Turisme, Lucía Escribano; el director de la Fundació Mallorca Turisme, Miquel Pastor, i el director de la Mallorca Film Comission, Pedro Barbadillo.

La gala ha estat organitzada per Essentially Mallorca, associació que promociona Mallorca com a destí de luxe, amb el patrocini de la Fundació Mallorca Turisme. La iniciativa premia per cinquè any consecutiu els millors esdeveniments, empreses i organitzacions que ofereixen experiències úniques en aquest sector, com a punt diferencial. Així mateix, el certamen pretén estimular l’excel·lència turística i contribuir a la millora de la qualitat, l’exclusivitat i la distinció a l’illa.