Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere La Llar Reina Sofia celebra el seu 31è aniversari

La Llar Reina Sofia celebra el seu 31è aniversari

(18/10/2019)

El president de l’IMAS i conseller de Drets Socials, Javier de Juan, ha assistit al dinar de celebració d’aquesta data

El conseller de Drets Socials i president de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS), Javier de Juan, acompanyat pel vicepresident de l’IMAS, Jaume Tortella i la directora insular de Gent Gran, Sofia Alonso, ha assistit al dinar de celebració del 31è aniversari de la Llar Reina Sofia, un dels centres socioculturals per a gent gran que gestiona la institució insular.

Tal i com ha recordat de Juan durant la seva intervenció la Llar Reina Sofia, que va ser  inaugurada l'octubre de 1988 «s'ha convertit en un espai de convivència de gent gran, però és també un centre participatiu i obert, perfectament integrat al paisatge del barri». 

Amb motiu d’aquesta data, la junta directiva del centre, formada per una representació dels seus usuaris, ha organitzat una sèrie d’activitats que s’han dut a terme durant tota aquesta setmana i que finalitzen el dissabte amb una visita guiada a la finca de Raixa.

En aquest sentit, al llarg d’aquests dies, el usuaris del centre han pogut visitar les exposicions que recullen els treballs que es duen a terme als diferents tallers del centre durant el curs (ceràmica, dibuix, punt mallorquí, etc), així com de les exhibicions dels grups de ball en línia, gimnàstica i  taitxí. A més, els socis del centre han protagonitzat una desfiada de perruqueria i han pogut gaudir de diferents actuacions i tasts culinaris.