Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

La Llar de Llucmajor celebra el fi de curs del taller d’Estimulació Cognitiva i Habilitats Socials

La Llar de Llucmajor celebra el fi de curs del taller d’Estimulació Cognitiva i Habilitats Socials

(19/06/2015)

Catalina Cirer ha entregat els diplomes als majors que han finalitzat el taller i ha visitat la mostra de treballs de la Llar Avinguda Argentina

La consellera de Benestar Social i presidenta de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS) en funcions, Catalina Cirer ha lliurat avui els diplomes als 25 majors que han participat enguany als tallers d’Estimulació Cognitiva de l’IMAS que s’han duit a terme a la Llar de Llucmajor que gestiona l'IMAS en aquest municipi.

 

Cirer, juntament amb la directora de la Llar i el monitor encarregat del curs ha entregat els diplomes a les persones majors que han realitzat amb èxit aquest taller i els ha donat l’enhorabona per la seva implicació en aquest curs, pel qual han comptat enguany amb un nou material per exercitar la memòria i els ha encoratjat a continuar treballant en aquest sentit, per a fomentar un envelliment actiu.

 

Aquests tallers s’inclouen dins el programa de Suport psicosocial i educatiu desenvolupat per l’àrea de gent gran de l’IMAS amb l’objectiu de fomentar un envelliment actiu i prevenir el deteriorament cognitiu. Els tallers d’Estimulació Cognitiva i Habilitats Socials són una eina preventiva que té com a principal objectiu oferir als majors de 60 anys recursos i pràctiques per millorar la qualitat de vida i prevenir la dependència. 

 

Així mateix, Cirer ha visitat la Llar Avinguda Argentina, també de l'IMAS, per a veure la mostra dels treballs que s'han duit a terme en els diferents tallers i cursos que s'imparteixen en aquest centre sociocultural, com ara costura, brodat, macetes, pintura o macramé entre d'altres.