Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

La fotografia de Norbert Schäfer, a l’Auditori d’Alcúdia fins l’11 de maig

La fotografia de Norbert Schäfer, a l’Auditori d’Alcúdia fins l’11 de maig

(15/04/2016)

El vicepresident i conseller de Cultura, Francesc Miralles, ha inaugurat aquest divendres la mostra del fotògraf i retratista alemany, comissariada per l’associació cultural Cultur UP i organitzada pel Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell. Miralles ha destacat que la itinerància d’aquesta exposició comenci a Alcúdia per anar després al Centre Cultural la Misericòrdia i, posteriorment, a Capdepera com una mostra de que “la cultura s’ha d’estendre pel territori i apropar-se als ciutadans”.

L’obra del fotògraf retratista i publicista alemany, Norbert Schäfer, arriba a l’Auditori d’Alcúdia a través de l’exposició “Moviments Aleatoris”, en la qual ofereix una reflexió sobre la vida com una realitat en moviment continu, per la qual ens deixem dur i que moltes vegades és simplement aleatòria. Una perspectiva diferent dels paisatges de la natura i urbans, tant de Mallorca com d’altres llocs del món, a través dels quals Schäfer ens ofereix un tractament innovador de les imatges.

 

La mostra de fotografies sobre tela d’aquest reconegut fotògraf de Düssseldorf està comissariada per l’associació cultural Cultur UP, una entitat sense ànim de lucre nascuda al febrer de 2013 per fomentar la cultura com una forma de vida, fomentant el discurs local dins un entorn global, apropant la cultura i l’art a la societat en els seus diferents vessants, fomentant l’interès entre la joventut i ajudant a la creació i consolidació del turisme cultural.

 

L’exposició ha estat inaugurada aquest divendres pel vicepresident i conseller de Cultura, Francesc Miralles. Per a Miralles “aquest és un exemple de com l’oferta expositiva del Consell no té per què tenir com a únic referent els espais que tenim a Palma. En aquest cas, Moviments Aleatoris es podrà veure primer a Alcúdia, després vendrà a la Misericòrdia i, posteriorment, anirà a Cala Rajada. La cultura s’ha d’apropar als ciutadans i el seu consum s’ha d’estendre a tot el territori”. El vicepresident i conseller de Cultura ha pogut conèixer de primera mà l'obra de Norbert Schäfer a través del propi autor, que ha fet una visita guiada, a la qual han assistit membres del consistori alcudienc, entre ells el regidor de Cultura, Pere Malondra, i representants de l'associació Cultur UP. 

 

“Norbert Schäfer. Moviments Aleatoris” es podrà visitar a l’Auditori d’Alcúdia fins l’11 de maig. S’inaugurarà a la sala de la planta baixa del Centre Cultural la Misericòrdia el pròxim 19 de maig, on romandrà fins a finals de juny. Finalment, l’obra del fotògraf alemany arribarà a la sala d’exposicions del Centre Cap Vermell de Cala Rajada a partir del 5 d’agost.