Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere La Direcció Insular de Política Lingüística comença un concurs sobre qüestions lingüístiques i literatura

La Direcció Insular de Política Lingüística comença un concurs sobre qüestions lingüístiques i literatura

(19/03/2020)

L’objectiu és proporcionar entreteniment intel·lectual per a qui queda a casa aquests dies amb motiu del Covid-19, i fomentar la lectura en català

La Direcció Insular de Política Lingüística del Consell de Mallorca ha començat avui un concurs sobre qüestions lingüístiques i literatura a les seves xarxes socials amb la intenció d’oferir un entreteniment intel·lectual en relació amb el català per a la gent que es troba a ca seva seguint les recomanacions dels experts per aturar la propagació del Covid-19. 

Cada dimarts i dijous es publicarà una pregunta als comptes de Llengua Mallorca de Twitter, Facebook i Instagram. Per optar al premi és imprescindible seguir Llengua Mallorca a la xarxa en què es participa al concurs. Les persones aspirants a guanyar un lot de llibres en català hauran d’enviar les respostes per privat fins a les 12 hores de l’endemà de la publicació de la pregunta (dimecres i divendres). 

Entre totes les respostes encertades, se sortejarà un lot de llibres que es podrà recollir a l’edifici de la Misericòrdia després de la quarantena.

La primera qüestió plantejada a aquest concurs nou del Servei de Dinamització Lingüística ha estat: Quins són l’autor i el títol d’aquest fragment?: “8 de març– COM QUE HI HA TANTA GRIP, han hagut de clausurar la Universitat. D'ençà d'aquest fet, el meu germà i jo vivim a casa, a Palafrugell, amb la família. Som dos estudiants desvagats.”

Així, amb les etiquetes #llenguaacasa i #culturaacasa, els perfils de Llengua Mallorca continuaran amb la tasca de normalització del català a Mallorca que fan habitualment mitjançant la difusió de consells lingüístics per a la utilització correcta del català i animant a utilitzar-lo en tots els àmbits.

 

Podeu veure la publicació del concurs a Twitter aquí