Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere La coordinació en matèria turística, objecte de la primera trobada del conseller Andreu Serra amb el seu homòleg de la CAIB, Iago Negueruela

La coordinació en matèria turística, objecte de la primera trobada del conseller Andreu Serra amb el seu homòleg de la CAIB, Iago Negueruela

(24/07/2019)

El Consell comptarà amb el primer Pla estratègic de promoció turística

El conseller de Turisme i Esports del Consell de Mallorca, Andreu Serra, i el de Model Econòmic, Turisme i Treball del Govern de les Illes Balears, Iago Negeruela, han mantingut un primer encontre per establir les línies de cooperació entre ambdues institucions en matèria d’estratègia turística.

Serra i Negueruela han assegurat que l’objectiu és treballar de manera conjunta i coordinada per tal de maximitzar l’eficiència de l’estratègia de promoció turística per a Mallorca. 

Segons ha afirmat el conseller Serra, «hem de projectar la imatge de Mallorca amb la major efectivitat possible i promocionar la marca Mallorca de manera conjunta amb tot el sector», en referència a la resta d’administracions i a la iniciativa privada.

Per la seva banda, Negueruela ha afirmat que «cal posar en valor les marques dels Consells» i ha assegurat que «des del Govern de les Illes Balears acompanyarem i sumarem esforços».

Quant a acords concrets, els consellers han avançat que pel que fa a esdeveniments promocionals, es treballarà la presència de Mallorca en el context de les Illes Balears, la qual cosa suposa l’assistència junts als principals esdeveniments promocionals, com son les fires turístiques. En aquest sentit, han confirmat que la presència a la propera edició de la World Travel Market de Londres es farà de manera compartida.


Pla estratègic de promoció turística

El conseller Serra ha informat que Mallorca comptarà amb el primer Pla estratègic de promoció turística de l’illa. 

Actualment, s’està fent feina en establir els eixos fonamentals i al llarg dels propers mesos s’anirà redactant el document que està previst es posi en marxa el proper mes de gener.

Per a aquest procés es comptarà també amb la col·laboració de la iniciativa privada i de la resta d’administracions vinculades, per tal que el resultat final sigui consensuat i doni resposta a les necessitats reals del sector.