Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

La consellera Margalida Puigserver visita el centre de menors Jorbalán

La consellera Margalida Puigserver visita el centre de menors Jorbalán

(31/05/2016)

La presidenta de l'IMAS ha conegut de primera mà el funcionament d'aquesta residència per a menors tutelats.

La consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Margalida Puigserver, juntament amb la  vicepresidenta de l'IMAS, Apol·lònia Miralles, i la directora insular de Menors i Família, Beatriz Morales, han visitat aquest migdia el centre de menors Jorbalán.

 

Aquesta residència, que gestiona la Fundación Amaranta, consta de 18 places concertades amb l'IMAS, adreçades a al·lotes de 14 a 17 anys amb problemes familiars, socials i personals i que es troben sota la tutela de l'administració. El centre té com a principal objectiu acompanyar les joves que es preparen per a l'emancipació, oferint suport psicològic i social per a facilitar la seva inserció sociolaboral.

 

El recorregut que Puigserver i Morales han duit a terme per les instal·lacions de la residència forma part de la ronda de visites a centres concertats de menors que des del Consell de Mallorca es duen a terme als centres amb els quals l'IMAS té places concertades amb l'objectiu de conèixer les instal·lacions i l'equip de feina d'aquestes entitats.

 

Actualment l'IMAS, com a administració competent en matèria de protecció al menor a Mallorca, disposa de 373 places residencials per aquests nins, nines i joves: 77 places a centres propis i 296 places contractades amb diferents entitats.